PASION E PROFESION - Episodi 10 (Sezoni 8) - Ilir Prapahtica, Edi Kastrati dhe Lori Kaçka

0 Просмотры
Издатель
Episodi i dhjetë, sezoni i tetë i Pasion e Profesion në Klan Kosova.

Ky sezon vjen me koncept të ri, ku secili nga kandidatët do të kenë nga një partner të ndryshëm për çdo episod gjatë 11 episodeve të sezonit të ri, duke gjetur personin që ka njohuri në përgatitjen e recetës së caktuar.

Për më shumë, do të jetë një garë e mrekullueshme në mes kandidatëve ngase poashtu do të shikojmë edhe se cili nga garuesit ka marrë me vete mysafirin më të mirë.

Gjatë këtij sezoni do të shfaqen 3 mini-sezona, me 11 episoda për sezon dhe në fund fituesi i çdo sezoni do të fitoj një udhëtim të mrekullueshëm.
Категория
Усилители
Комментариев нет.